Holdet bag

Bag BINGS BIKERENTAL står stærke kræfter. Udover Thomas, Michael og Misa, så står cykelbutikken BINGS BIKESTORE også bag.

Blot et stenkast fra et af Danmarks bedste mountainbikespor ligger BINGS BIKESTORE, som er cykelbutikken bag BINGS BIKERENTAL.

 

Vores cykler bliver vedligeholdt, tjekket og serviceret af de faglærte cykelmekanikere fra BINGS BIKESTORE. Vi garanterer at cyklerne ALTID er i perfekt stand.

Bliver du grebet af mountainbikesporten eller anden form for cykling, så har cykelbutikken alt hvad du har brug for. Og har du lejet en cykel hos BINGS BIKERENTAL og herefter køber en ny cykel, så får du 15% rabat på ALT udstyr til dig og din nye cykel.

Thomas Glud

Cykling har altid fyldt meget i Thomas’ dagligdag. For mange år siden da ruderkonge var knægt cyklede Thomas i den danske elite både på mountainbike og landevejen.  Med årene er elitecykling udskiftet med motionist-tilværelsen, men passionen for cykling er stadig lige stor, det gælder uanset om der står mountainbike, gravel eller landvejscykling på menuen. Da Thomas kender hver et træ i skoven, hver et bump på landevejen og sten på grusvejene, så er Thomas en mester i at lave flotte cykelruter.

Udover at være medejer af BINGS BIKERENTAL, så har Thomas’ speciale i at lave events. I mere end 12 år har han arbejdet professionelt med events.

Thomas og hans familie bor i Højbjerg (max 4 minutter på cykel fra mountainbike sporet).

Michael Fogh

Fra elite vandskiløber til cykling - lidt af et karriereskifte. Efter mange år som en af Danmarks allerbedste vandskiløbere valgte Michael at skifte vandskiene ud med en racercykel.  Michael blev faktisk så grebet af cykling, at han valgte at starte cykelbutikken BINGS BIKESTORE, som han idag er indehaver af, og driver sammen med sine dygtige medarbejdere.

Da Michael også har vredet gashåndtaget rundt på en cross-maskine i sine helt unge år, var det ikke svært for ham at konvertere det til at cykle mountainbike. Mange af Michaels arbejdsdage i butikken starter ofte med en tur rundt på mountainbike sporet, som jo nærmest starter lige uden for BINGS BIKESTORE.

Michael bor i Hadsten, tæt på mountainbike sporet i Hinnerup.

Michael Salomonsen

(i daglig tale kaldet Misa)
Misa har cyklet mountainbike i mange år, og har deltaget i et hav af forskellige mountainbike events - alt fra Trans Alp etapeløb i Østrig til 24-timers mountainbikeløb i Silkeborg. Senere er landevejsraceren kommet til og ikke mindst gravelcyklen. Noget af det bedste for Misa, er en god lang tur på hans gravelcykel, gerne med lidt oppakning, så der undervejs kan laves en kop kaffe over gasbrænder.   Misa er en rigtig eventyrer, som udover mountainbike og gravelture også nyder en tur i sin VW Cali autocamper´og med cyklerne bagpå.

Misa bor i Mårslet, ikke langt fra de bedste cykelområder i Østjylland.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt

BINGS BIKERENTAL ApS
Grumstolsvej 6
8270 Højbjerg

CVR. 42329304

Tlf: +45 9380 0667

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram